BIJDA en Cursus Centrum Groen samen verder onder een nieuwe naam: CCB

Gepubliceerd op 27/08/2024

Met trots kondigen wij de fusie aan van twee opleiders, namelijk: BIJDA en Cursus Centrum Groen (CCG). Deze samensmelting resulteert in een nieuw, krachtig opleidingsbedrijf: CCB. Met deze fusie bundelen we de krachten van beide organisaties, waardoor we een nog breder en hoogwaardiger aanbod van trainingen en cursussen kunnen bieden aan de groene sector.

Innovatieve en praktijkgerichte trainingen
Bij CCB staan praktijkgerichte trainingen centraal. Onze trainingen leiden tot branche-erkende certificaten zoals NKC, ECC en ETW, en worden gegeven door ervaren trainers. De trainingen vinden plaats in kleine groepen, waardoor veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en praktijkervaring. Dit zorgt ervoor dat medewerkers veilig en efficiƫnt hun werk kunnen uitvoeren.

Compleet aanbod van groen, infra en bos trainingen
Onze focus ligt op het verzorgen van een compleet aanbod van trainingen in de buitenruimte. Van trainingen kettingzagen (NKC en ECC), bosmaaien, VCA en Wet Natuurbescherming tot een volledige ETW-opleiding. We leveren waar nodig maatwerk trainingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie. Dit zorgt voor impactvolle trainingen en groei van jouw team binnen de groen-, infra- en bossector.

Focus op duurzaamheid
Duurzaamheid is een van onze kernwaarden. We streven ernaar om milieuvriendelijke oplossingen te integreren in onze trainingen. Dit betekent dat we waar mogelijk gebruik maken van accumachines en streven naar minimale uitstoot. Zo dragen we bij aan een groenere en veiligere werkomgeving voor jouw bedrijf.

Ontwikkel je Team met CCB
Benieuwd wat de samenwerking tussen BIJDA en Cursus Centrum Groen voor jou kan betekenen? We staan klaar om op de jaarbeurs jou meer te vertellen over onze trainingen in de groen, infra en bossector.

Meer weten? Bezoek CCB in stand 3.1.51 op Vakbeurs Openbare Ruimte.