De kracht van een Geografisch Informatiesysteem (GIS) voor het beheer van de openbare ruimte

Gepubliceerd op 12/09/2024

Wist je dat ongeveer 80% van alle data een geografische component bevat? Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer data wordt opgeslagen, gevisualiseerd en geanalyseerd op basis van locatie. Een GIS is een uitstekend systeem om dit te doen, en de digitale kaart is een krachtig middel om de data te visualiseren en erover te communiceren.

Esri is wereldwijd dé marktleider in GIS-systemen met ArcGIS. Alleen al in Nederland wordt ArcGIS gebruikt door meer dan 1.600 organisaties, variërend van grote multinationals tot zzp'ers, en van overheden tot retailers. Voor veel organisaties is ArcGIS een waardevolle tool om het beheer van de openbare ruimte vorm te geven. Denk hierbij aan meldingen openbare ruimte, veldwerk, routeren, laadpalen, de 3-30-300 regel en circulair groen.

Wil je meer weten over ArcGIS en wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? We verwelkomen je graag op onze stand of luister op woensdag vanaf 13.45 uur naar onze presentatie samen met Vebego over de kracht van ArcGIS in de samenwerking tussen een gemeente en een groenaannemer (Lezingenzaal 2).

Meer weten? Bezoek Esri Nederland in stand 4.1.48 op Vakbeurs Openbare Ruimte.