Groen werk, sociaal gedaan: maak impact met Perspektief!

Gepubliceerd op 12/09/2024

Ben je op zoek naar een manier om niet alleen werk uit te besteden, maar ook maatschappelijke impact te maken? Kom dan langs bij de stand van Perspektief en Boomstijl!

Wij begeleiden mensen met een ondersteuningsbehoefte naar een duurzame plek op de arbeidsmarkt en bieden een breed scala aan diensten via onze vier werkgebieden: Groen, Facilitair, Hout en Werkplaats. Of het nu gaat om eenmalige klussen of langdurige samenwerkingen, wij leveren flexibele oplossingen op maat, met een sociaal hart.

Door samen te werken met ons, kun je als organisatie niet alleen profiteren van onze dienstverlening, maar ook een bijdrage leveren aan een inclusieve en sociale arbeidsmarkt. Bovendien helpt onze PSO 30+ certificering je bij het behalen van je SROI-doelstellingen.

Nieuwsgierig naar wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Bezoek onze stand en ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen verrijken. Maak ook kennis met Boomstijl, onderdeel van onze stand. Hier laten we je zien hoe onze medewerkers prachtige, handgemaakte insectenhotels creƫren die bijdragen aan biodiversiteit.

Kom langs en ontmoet ons enthousiaste team. Samen bouwen we aan een inclusieve toekomst!

Meer weten? Bezoek Perspektief en Boomstijl in stand 4.2.61 op Vakbeurs Openbare Ruimte.