Landmeten vanuit de lucht? Dat kan met onze nieuwe drone!

Gepubliceerd op 03/09/2024

Onze speciale drone tilt het traditionele inmeten naar een hoger niveau, waarbij we in korte tijd duizenden meetpunten kunnen verzamelen. Dit maakt de drone bij uitstek geschikt voor het inmeten van depots, werkterreinen en volumebepalingen. Daarnaast is de drone ideaal voor periodieke werkinspecties en metingen op moeilijk bereikbare locaties.

Ervaring
In de afgelopen maanden hebben we al veel werkterreinen, depots en projectlocaties ingemeten en digitaal verwerkt. Met behulp van speciale software verwerken we de duizenden meetpunten die de drone heeft verzameld tot een gedetailleerd 3D-model, waarmee we vervolgens zeer nauwkeurig de hoeveelheden kunnen bepalen. Dankzij het gebruik van de drone hebben we niet alleen veel uren bespaard, maar ook de volumes van het bestaande grondgebied zeer exact kunnen meten voor de uitvoerder. Hierdoor kunnen onze klanten hun opdrachtgever altijd een scherpe prijs aanbieden en de beschikbare ruimte optimaal benutten. Dankzij de drone is het inmeten van terrein een fluitje van een cent geworden!

Innoveren
Binnen onze organisatie hechten we veel waarde aan slimmer en beter werken. De kennis die we verzamelen, biedt talloze mogelijkheden en kansen in de uitvoering. Door continu te blijven innoveren en leren blijven we steeds in staat om onze klanten de beste dienstverlening te bieden.

Onze engineerings- en ontwerpafdeling, bestaande uit landmeters, ontwerpers en ontwerpleiders, zijn in te huren voor diverse diensten. Van een dronesurvey met 3D-model en traditionele inmetingen tot volledige ontwerpen of ontwerpbegeleiding. Onze dienstverlening is altijd maatwerk!

Meer weten? Bezoek Ruim Omgevingsontwikkeling in stand 4.4.06 op Vakbeurs Openbare Ruimte.