Griffioen introduceert nieuw openbaar groen concept op VOR

Gepubliceerd op 02/09/2024

De vasteplantenbeplantingen van GreentoColour® bewijzen al jarenlang hun visuele en onderhoudsvriendelijke meerwaarde in duizenden openbaar groenprojecten. Steeds vaker worden er echter aanvullende eisen gesteld op gebieden als aanlegkosten, biodiversiteit, natuurwaarde, stikstofreductie, herkomst van materialen, substraatkeuze, ecologie en esthetiek.

In reactie op deze marktvraag heeft Griffioen naast GreentoColour een nieuw, optimaal concept ontwikkeld. Dit concept wordt onthuld tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte 2024 in Utrecht. Op een nieuwe locatie op de beursvloer (stand 3.4.36) presenteert Griffioen daarnaast haar bestaande, complete productpakket, waaronder meststoffen, vasteplantenmatten, stuksleveringen en natuurlijk het GreentoColour-concept.

Presentatie op seminar
De beste manier voor een nadere kennismaking met het veelbelovende nieuwe concept van Griffioen is door de kennissessie bij te wonen op woensdag 25 september om 12.15 uur in Julianazaal 1. Tijdens deze sessie zullen Griffioen Wassenaar en Kekkilä-BVB Landscaping u gezamenlijk bijpraten over bodemoptimalisatie en vaste planten. De focus ligt hierbij op innovatieve bodemverbeteringsmethoden zonder gronduitwisseling. Ook wordt ingegaan op de impact hiervan op de beplanting en het onderhoud. Deze kennissessie is de perfecte inleiding tot het nieuwe concept van Griffioen dat hier ook uitgebreid aan bod komt.

Meer weten? Bezoek Griffioen Wassenaar in stand 3.4.36 op Vakbeurs Openbare Ruimte.