De toekomst van afvalbeheer: slim en efficiënt met Mr. Fill

Gepubliceerd op 02/09/2024

Stel je een afvalbak voor die niet alleen je afval verzamelt, maar ook zelf weet wanneer hij vol is en deze data doorstuurt naar een slim platform. Klinkt als toekomstmuziek? Dit is precies wat de slimme afvalbak van Mr. Fill doet! En dat is niet alles. De ingebouwde persfunctie zorgt ervoor dat er meer afval in de afvalbak past, zodat hij minder vaak geleegd hoeft te worden. En de afvalbak is volledig te personaliseren; van de kleurbepaling tot het toevoegen van een logo, wrapping, persoonlijk display en zelfs een eigen geluid!

Ultra Fill in Zandvoort

Real-Time Inzicht: Slimmer Werken, Minder Ritten
De ingebouwde sensor houdt de vulgraad constant in de gaten en stuurt real-time gegevens door naar het platform Smart City Manager. Met deze data kunnen gemeentes en afvalinzamelingsbedrijven precies zien welke bakken vol zijn en hun ledigingsrondes efficiënter inplannen. Het resultaat? Minder ritten, minder kosten en minder impact op het milieu.

Een Positieve Prikkel: De Geluidsmodule
Wat de slimme afvalbakken van Mr. Fill extra uniek maakt, is de ingebouwde geluidsmodule. Gooi je je afval netjes weg? Dan word je beloond met een compliment of boodschap. Deze kleine prikkel zorgt voor een positieve herrinnering en stimuleert het publiek om afval op de juiste manier weg te gooien. Je kunt het zo persoonlijk maken als je wilt. Zo hoor je bijvoorbeeld in Dierenpark Amersfoort een dierengeluid en in Scheveningen deelt de zanger Sjaak Bral een grappig Haags compliment.

In-house Productie: Alles in Eigen Hand
Als klant hoef je niet bang te zijn voor lange wachttijden bij innovatie en aanpassingen. De gehele productie gebeurd bij Mr. Fill in-house. Hierdoor wordt er snel geschakeld en blijft de kwaliteit en de service gewaarborgd. Wil een klant iets aanpassen, van vormgeving tot software, dan kan dat!

Een Slimme Stap Vooruit in Afvalbeheer
De slimme afvalbakken van Mr. Fill laten zien hoe technologie en afvalbeheer hand in hand kunnen gaan. Ze maken afvalinzameling niet alleen efficiënter, maar ook leuker en duurzamer. Een slimme stap richting een zwerfafvalvrije toekomst!

Meer weten? Bezoek Mr. Fill in stand 3.5.05 op Vakbeurs Openbare Ruimte.