De geavanceerde Solar oplossing voor lichtmasten

Gepubliceerd op 29/08/2024

De Solar lichtmast vanuit de Nedal INNO-pole familie ontwikkeld is de meest geavanceerde solar oplossing voor lichtmasten die beschikbaar is op de markt.

Deze zonne-lichtmast is volledig EN-40 gekeurd, off-grid en werkt autonoom. Off-grid betekent 100% op zonne-energie en er is geen behoefte aan dure bekabeling en intensive sleuven graven, wat resulteert in een snelle installatie, eenvoudig werking en lage totale eigendomskosten. De Nedal Solar is gemaakt om de zwaarste omstandigheden te weerstaan en heeft op diverse locaties haar hoge kwaliteit bewezen wereldwijd, van de VS tot de V.A.E. De duurzaamheid is het resultaat van het gebruik van uitsluitend hoogwaardige componenten.

De LED armaturen zijn effectief, krachtig en zeer efficiënt. De lithiumbatterijen gaan lang mee en vereisen minimaal onderhoud. Al onze zonne-energie lichtmasten zijn aangesloten op een online platform dat beheer op afstand mogelijk maakt toezicht houden. Dit verlaagt de onderhoudskosten en verhoogt de betrouwbaarheid.

Bent u ook zo enthousiast over de Solar lichtmast? Neem contact op met één van onze collega’s voor advies op maat!

Meer weten? Bezoek Nedal Aluminium in stand 3.4.23 op Vakbeurs Openbare Ruimte.