Nieuwe positionering De Enk Groen & Golf op Vakbeurs Openbare Ruimte

Gepubliceerd op 04/09/2024

Tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte introduceert De Enk Groen & Golf hun nieuwe scherpe positionering, gericht op het tonen van hun conceptuele meerwaarde binnen de groensector. Deze scherpe positionering, geïnspireerd door de natuur, benadrukt hun rol in de creatieve ontwerpfase van projecten.

Natuur als inspiratie voor innovatie
Op de beurs maak je kennis met de nieuwe communicatie campagne van De Enk Groen & Golf gebaseerd op processen uit de natuur. Een opvallend voorbeeld hiervan is hun benadering van daktuinen, geïnspireerd op het ecosysteem van een berglandschap. Hier worden water en voedingsstoffen vastgehouden door mossen en sedum, wat bijdraagt aan de overleving van vegetatie tijdens droge periodes. Dit concept vertaalt zich in de praktijk naar klimaatadaptieve oplossingen zoals retentietuinen en sedumdaken, die in stedelijke gebieden een belangrijke rol spelen.

Transformatie gesymboliseerd door de vlinder
Een ander krachtig beeld in de campagne is de vlinder, die symbool staat voor de transformatie van grijze, versteende wijken naar groene, leefbare omgevingen. De Enk Groen & Golf wil hiermee de aandacht vestigen op de noodzaak van vergroening in steden en het belang van natuur voor sociale cohesie en leefbaarheid. Het beeld van de vlinder weerspiegelt de ambitie om bij te dragen aan gezondere en aantrekkelijkere woonomgevingen.

Samenwerking gesymboliseerd door de mier
Op de beursstand staat de mier centraal als symbool in de campagne, de mier die de kracht van samenwerking benadrukt. Net zoals mieren gezamenlijk obstakels overwinnen, werkt De Enk Groen & Golf samen met verschillende partners om uitdagende projecten in de openbare ruimte te realiseren. Op de beurs Openbare Ruimte wordt deze samenwerking in de praktijk gebracht door de leveranciers op het plein. Dit soort belangrijke samenwerkingsverbanden zorgen ervoor dat complexe projecten efficiënt en effectief kunnen worden uitgevoerd, wat belangrijk is voor gemeentes en andere opdrachtgevers.

Bezoek onze stand op de beurs
Bezoekers van Vakbeurs Openbare Ruimte kunnen de nieuwe campagne van De Enk Groen & Golf ervaren bij hun beursstand in hal 4. Hier wordt de visie van het bedrijf op de toekomst van groenbeheer getoond, met aandacht voor innovatie en duurzaamheid.

Meer weten? Bezoek De Enk Groen & Golf in stand 4.4.24 op Vakbeurs Openbare Ruimte.