Ontdek de kracht van leren bij dé kennisinstelling voor agro, food en leefomgeving!

Gepubliceerd op 09/09/2024

Ben je klaar om je kennis en vaardigheden in de groene sector te starten of naar een hoger niveau te tillen? Bij HAS green academy bieden we een breed scala aan cursussen en opleidingen die zijn ontworpen om jou te helpen groeien, ongeacht in welke fase van je carrière of leerproces je je bevindt. Of je nu een professional bent die zijn expertise wil verdiepen, of een nieuwsgierige starter die zich wil specialiseren in een nieuwe richting – wij hebben een passende leeroplossing voor jou.

Ook als scholier ben je bij onze stand op het juiste adres. We vertellen je graag meer over ons aanbod en de mogelijkheden. Wist je bijvoorbeeld dat we dit jaar met een nieuwe Associate degree (2-jarige opleiding) zijn gestart genaamd Groene Leefomgeving? Meer interesse in (geo) data science? Dan hebben we de voltijd Hbo-opleiding Applied Geo-Information Science. En er is nog veel meer!

Met ons aanbod aan maatwerktrajecten binnen Leven Lang Ontwikkelen (LLO) kun je rekenen op onderwijs dat volledig is afgestemd op jouw persoonlijke en professionele behoeften. Of het nu gaat om een specifieke cursus, een volledige opleiding, of zelfs een compleet aangepast leertraject – wij zorgen ervoor dat je precies krijgt wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Samen met ons team van experts stellen we het perfecte programma voor je samen, zodat je met actuele vaardigheden de toekomst tegemoet kunt treden.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Kom dan naar onze stand tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte. Als je ons bezoekt, hebben we bovendien iets leuks voor je in petto – we zorgen ervoor dat je met een glimlach én nieuwe kennis naar huis gaat!

Mis deze kans niet om je netwerk uit te breiden, inspiratie op te doen en kennis te maken met ons uitgebreide cursus- en opleidingsaanbod. Kom langs en ontdek wat wij voor jouw toekomst kunnen betekenen.

Meer weten? Bezoek HAS green academy in stand 2.2.26 op Vakbeurs Openbare Ruimte.