Spazio: de nieuwe norm in groen parkeren!

Gepubliceerd op 10/09/2024

Ontdek de perfecte balans tussen functionaliteit en duurzaamheid. De Spazio biedt niet alleen een solide basis voor parkeerplaatsen, maar zorgt ook voor een natuurlijke afwatering en vergroening van de ruimte. Door het slimme, waterpasserende ontwerp kunnen planten en gras tussen de stenen groeien, waardoor je parkeerplaats een groene oase wordt die bijdraagt aan een beter milieu.

De ingenieuze en unieke vorm van de Spazio zorgt ervoor dat deze steen in 7 verschillende legverbanden te plaatsen is! Dit geeft de optie voor 2 verschillende percentages open ruimte tussen de stenen en zo bepaal je zelf hoe waterpasserend je parkeerplaats wordt.

We bieden de Spazio als totaalpakket aan, volgens ons revolutionaire ‘Groen, groener, groenst’ principe. We zijn hiervoor de samenwerking aangegaan met Heicom en kunnen prachtige beplanting leveren die ook nog eens onderhoudsvrij is!

Hoe dit allemaal mogelijk is? Bezoek onze stand en laat je informeren en inspireren door onze collega’s! Kies voor een duurzame oplossing die esthetiek en ecologie combineert. Transformeer jouw parkeerplaatsen en maak de wereld een stukje groener, Spazio voor Spazio!

Als trotse maker van de enige echte Strackstone Kera en Bio Bound BKK Strackstone kunnen we ook deze groene toppers natuurlijk niet achterwege laten. Kom onze slimme klimaatadaptieve oplossingen en nog veel meer bewonderen!

Meer weten? Bezoek Morssinkhof Infra in stand 3.5.23 op Vakbeurs Openbare Ruimte.