Praktijkmeesters civiele techniek podcast live op de beurs!

Gepubliceerd op 10/09/2024

Een wekelijkse podcast over civiele techniek in de praktijk. Hoe werkt het nu eigenlijk? Dit bespreekt Patrick Wagenaar, met mensen die werkzaam zijn op verschillende vlakken binnen de civiele techniek.

Woensdag 25 september staat Patrick met de mobiele podcast studio op de Vakbeurs Openbare Ruimte om de verhalen van jou als bezoeker op te nemen. Ga naar terras 4.1 (het grote terras met catering linksachter in hal 4) en deel je verhaal in de podcast!

Nu al één van de eerdere podcasts beluisteren? Dat kan op via www.praktijkmeesters.nl/podcast

Civieltechnische kennis voor de volgende generatie!
Maar liefst 30% van de ambtenaren gaat de komende jaren met pensioen! De nieuwe generatie civiel techneuten is al begonnen in het werkvak. Zij moeten de huidige oudere generatie, die bijna met pensioen gaat, vervangen. Laten we onze jongeren het dan maar zelf uitzoeken, of geven we al die kennis die wij hebben opgedaan aan ze door? Een no-brainer natuurlijk, maar het gebeurt echt veel te weinig.

Praktijkmeesters helpt gemeenten met inhoudelijke ondersteuning en kennisoverdracht voor toezichthouders, werkvoorbereiders, tekenaars, directievoerders en projectleiders in de civiele techniek.

Geef de nieuwe generatie de voorsprong waar wij zo hard voor hebben moeten werken, zodat ook zij die later ook weer door kunnen geven. Alleen zo komen we samen verder!

Meer weten? Kijk op Praktijkmeesters.nl en neem contact met ons op.