Ontmoet bij PowerCast dé internationale expert in ondergrondse infra

Gepubliceerd op 29/08/2024

Powercast, leverancier van innovatieve infrastructuurproducten, heeft Dario Zaganelli op hun stand uitgenodigd. Dario vertelt je graag meer over de nieuwste trends en technieken voor flexibele ondergrondse infra oplossingen.

Dario Zaganelli

Nederland is voortdurend in ontwikkeling, en dat vraagt om slimme, duurzame oplossingen voor infrastructuur. Bij Powercast begrijpen ze deze uitdagingen en bieden ze innovatieve producten die arbeidsintensief graafwerk in de toekomst overbodig maken. Buiten Nederland worden deze oplossingen al decennialang succesvol toegepast. Powercast heeft daarom van Cubis op hun stand uitgenodigd.

Marktleider Cubis
De producten van Powercast worden ontwikkeld door Cubis, wereldwijd marktleider in het ontwerp en de productie van ondergrondse systemen voor infrastructuurnetwerken. Dario Zaganelli van Cubis is internationaal expert op dit gebied. Hij deelt graag zijn inzichten over alle oplossingen en producten die ook in Nederland goed toepasbaar zijn. Ontmoet Dario op de stand van Powercast om waardevolle kennis op te doen en direct advies te krijgen voor jouw specifieke uitdagingen.

Over Powercast
Powercast levert verschillende infra producten die graafwerk in de toekomst overbodig maken. Op de beurs kan je de trekputten en mantelbuizen bekijken die kabels en leidingen altijd toegankelijk maken, zonder dat er graafwerk nodig is. Met de innovatieve Pipelocks en EV-putten installeer en vervang je moeiteloos lichtmasten, verkeersborden en laadpalen.

Nieuwsgierig?
Bezoek de stand om de producten van Powercast te bekijken en stel je vragen aan Dario Zaganelli. Voor meer informatie over Powercast kijk je op www.powercast.nl.

Meer weten? Bezoek PowerCast in stand 3.3.07 op Vakbeurs Openbare Ruimte.